Routebeschrijving

Naar het spektakel

Waar vind ik het Oosteindsspektakel
Oosteind is een prachtig kerkdorp gelegen tussen Oosterhout en Dongen. Het feestterrein is gelegen op een weiland op de kruising van de Berkenstraat/Griendsteeg. Het terrein wordt eenmaal per jaar speciaal aangepast voor dit spektakel. Een ruime parkeergelegenheid voor fietsen en auto’s maakt het voor iedereen nog gemakkelijker om te komen. Ruim voor de festivaldata worden er op heel veel punten in de regio borden geplaatst.
 

Route naar het oosteindsspektakel (alleen op festival dagen)

Vanuit Utrecht/’s-Hertogenbosch:
Neem op A27 afslag 19 Oosterhout/Dongen. Ga boven aan de afslag bij het stoplicht rechtsaf. Volg de heistraat (N629) richting Dongen. Na de tweede verkeerslichten rijdt u de eerste afslag links de Berkenstraat in. U rijdt nu Oosteind binnen. Het parkeerterrein bevindt zich aan het einde van de Berkenstraat aan de rechterzijde. Of u volgt dan gewoon de bordjes.

Vanuit Breda/Antwerpen/Tilburg:
Neem op A27 afslag 19 Oosterhout/Dongen. Ga onder aan de afslag bij het stoplicht rechtsaf. Volg de heistraat (N629) richting Dongen. Na de tweede verkeerslichten rijdt u de eerste afslag links de Berkenstraat in. U rijdt nu Oosteind binnen. Het parkeerterrein bevindt zich aan het einde van de Berkenstraat aan de rechterzijde. Of u volgt dan gewoon de bordjes.

Vanuit Dongen rotonde Middelaan:
Neem de afslag richting Oosterhout. Neem de tweede afslag rechts de Berkenstraat in. U rijdt nu Oosteind binnen. Het parkeerterrein bevindt zich aan het einde van de Berkenstraat aan de rechterzijde. Of u volgt dan gewoon de bordjes.