Informatie

Hier vindt je alle informatie terug!

Tijden
Oosteinds Spektakel vindt het derde weekend van september plaats. Dit jaar valt het derde weekend op 15 & 16 september.

Vrijdag en zaterdag starten we om 19.00 uur en gaan tot 01.00 uur door. Hoe laat we zondag starten horen jullie nog van ons!

Locatie 
Oosteinds Spektakel vindt natuurlijk plaats in Oosteind. Dit jaar zijn we weer terug aan de Provincialeweg! Het hele weekend is er feest op het weiland achter Provincialeweg 156-160. Het terrein en parkeergelegenheden voor fietsen en auto's staan met verkeersborden aangegeven en we willen jullie nadrukkelijk vragen niet aan de Provincialeweg zelf te parkeren. Volg te allen tijde te instructies van onze verkeersregelaars op.

Eten en drinken
Aan de bar worden o.a. bier, rosé bier, wijn, Smirnhoff en diverse frisdranken geschonken. Let op: NIX18.
Op het terrein zijn friet en diverse snacks verkrijgbaar. 
Alles is te verkrijgen met Oosteinds Spektakel munten (geldig tijdens het feestweekend). Munten kunnen gekocht worden bij de muntenverkoop in de tent. Het is mogelijk hier te pinnen.

Voorzieningen
Vanzelfsprekend zijn er genoeg (gratis) toiletten aanwezig. Verder is er een rookplein ingericht voor rokers.
Tegen een kleine vergoeding hebben we een bewaakte garderobe in de tent. De opbrengst van deze bewaakte garderobe gaat naar de buitenomgeving van Brede Basisschool St. Jan in Oosteind.

Minimale leeftijd
Wij hanteren nog geen minimum leeftijd voor de toegang van het evenement. Uiteraard wordt er wel gecontroleerd op NIX18.

Vrijwilligers
Zonder de vele vrijwilligers zou Oosteinds Spektakel niet bestaan. Zowel in de organisatie als tijdens de uitvoer van het evenement. Wil je ook een bijdrage leveren aan het grootste Oosteinds Spektakel, neem dan contact met ons op.
Kom jij ons team versterken?

Huisregels
Bij het betreden van de locatie van Oosteinds Spektakel ga je akkoord met de huisregels, algemene voorwaarden en privacy beleid van Stichting Jaarmarkt Oosteind.

Contact
Heeft u vragen, opmerkingen, tips of wilt u graag meehelpen? Neem dan snel contact met ons.
Contact